Меню
Количка

Аксесоари за плотове

Пройзводител: AEG Модел: Грил скара AEG A9HL33
Превърнете плота в барбекю и се наслаждавайте на автентичен вкус с нашия Планча Грил.Идеални стекове, хрупкави аспержи, вкусни скариди и риби - няма ограничения с какво да експериментирате.Бързо и равномерно нагряванеВсички продукти се гриловат равномерно, независимо в коя част на грила ги слагате, ..
379.00 лв.
Без данък:379.00 лв.
Пройзводител: AEG Модел: Комплект съдове за готвене AEG A3SS
Издигнете вкуса на по-високо ниво с комплекта съдове за готвене от три части AEG.Комплектът се състои се от един тиган (24см) и две тенджери (16см, 20см), подходящи за изпробване и усвояване на нови рецепти.Тиганите на AEG са съвместими с всякакви плотове - индукционни, лъчисти или газови. Повърхнос..
276.00 лв.
Без данък:276.00 лв.
Пройзводител: AEG Модел: Почистващ препарат за керамични плотове M3HCC200
Почистващ препарат за керамични плотовеНашият крем за почистване придава на Вашия плот перфектния блясък.Този висококачествен крем е подходящ за дълбоко почистване на лъчисти, индукционни и газови плотове върху стъклокерамична повърхност.Нашата формула без надраскване оставя защитен филм. Сега дори ..
12.00 лв.
Без данък:12.00 лв.
Пройзводител: COLLO Модел: Препарат Collo LGK Fix
Препарат Collo GK Fix за поддръжка на стъклокерамични и индукционни плотовеАрт. № 037Приложение:Препарат за бързо почистване на стъклокерамика. Подходящ и за индукционни плотовеПроизводител: COLLO Gmbh, Германия..
25.00 лв.
Без данък:25.00 лв.
ПРЕПАРАТ COLLO GK Fix
2-3 дни доставка
Модел: ПРЕПАРАТ COLLO GK Fix
Препарат Collo GK Fix за поддръжка на стъклокерамични и индукционни котлониПриложение:Препарат за бързо почистване на стъклокерамика. Подходящ и за индукционни котлониПроизводител:COLLO Gmbh, Германия..
25.00 лв.
Без данък:25.00 лв.
Модел: ПРЕПАРАТ COLLO LUNETA
Препарат Collo Luneta за поддръжка на стъклокерамични и индукционни котлониАрт. № 065Приложение:Препарат за почистване на стъклокерамични готварски плочи, керамични мивки и хромирани повърхности, включително арматури. Почиства до блясък, премахва и предпазва от образуване на упорити петна. Редовната..
25.00 лв.
Без данък:25.00 лв.
ПРЕПАРАТ COLLO PROTECT
Налично
Модел: ПРЕПАРАТ COLLO PROTECT
Препарат Collo Protect - грижа за стъклокерамични котлониАрт. № 0035Препарат за грижа за стъклокерамични котлони.Защитава срещу замърсяване, слепване и нагаряния.Предпазва от надраскване и повреда на стъклото на плота.Производител:COLLO Gmbh, Германия..
33.00 лв.
Без данък:33.00 лв.
Пройзводител: AEG Модел: Скара AEG Maxisense Plancha Grill
Maxisense Plancha GrillПревърнете плота в барбекю и се наслаждавайте на автентичен вкус с нашия Планча Грил. Идеални стекове, хрупкави аспержи, вкусни скариди и риби - няма ограничения с какво да експериментирате.Всички продукти се гриловат равномерно, независимо в коя част на грила ги слагате, защо..
299.00 лв.
Без данък:299.00 лв.
Пройзводител: AEG Модел: Солен блок AEG A2SLT
Соленият блок от розова хималайска сол е естествен начин за готвене и сервиране на ястия. Той е устойчив на високи и ниски температури. Той може да се използва на гореща чиния или грил, във фурната или като студена плоча за сервиране на храна. Независимо дали го използвате за съхранение, готвене или..
199.00 лв.
Без данък:199.00 лв.
Тепаняки плоча Electrolux E9KL1
Не е налично
Пройзводител: AEG Модел: Тепаняки плоча Electrolux E9KL1
Тепаняки плочаПлочата е идеално подходяща за индукционни плотовеПетпластовата повърхност на плочата е внимателно изработена от материали, които разпределят топлината бързо и равномерно, което прави устройството идеално за готвене на азиатски ястия..
199.00 лв.
Без данък:199.00 лв.
Показани 1 от 10 | 10 (1 Страници)
Ние използваме бисквитки и други подобни технологии, за да подобрим вашето сърфиране и функционалността на нашия сайт. Декларация за поверителност .